طرح توجیهی

گوشت شترمرغ – و فواید آن

گوشت شترمرغ

گوشت شترمرغ با ترکیبی از طعم و غذای عالی و سهولت و تطبیق پذیری فوق العاده آن ، به سرعت راه خود را روی منوی بسیاری از بهترین رستورانهای جهان پیدا کرده است.
اگر هرگز گوشت شتر مرغ را امتحان نکرده اید ، یک معالجه را از دست می دهید! شترمرغ مانند طعم و بافت گوشت گاو است. مانند هر استیک لاغری کباب می شود و چون آنقدر لاغر است ، در حین پخت و پز شاهد کوچک شدن نیستید و گوشت بیشتری برای لذت بردن دارید!
گوشت شترمرغ سرشار از آهن است ، و این یک راه عالی برای کاهش چربی و کلسترول شماست – در حالی که هنوز یک غذای گوشتی عالی ، خوش طعم و گوشتی به شما می دهیم. وقتی صحبت از ترکیب طعم عالی و غذای سالم می شود ، شترمرغ در واقع یکی از عالی ترین گوشت هاست. حتی از گوشت مرغ سفید یا بوقلمون نیز چربی کمتری دارد.

استیک شتر مرغ – گوشت قرمز از پرنده؟

گوشت شتر مرغ مانند “پرندگان دیگر” مزه ندارد زیرا به هیچ وجه پرنده نیست. گوشت آن مانند زهره قرمز است و طعم آن شبیه به گوشت گاو است. برخی دیگر می گویند که این مانند گوشت گوساله است. شما باید آن را برای خودتان امتحان کنید و به نتیجه گیری خود برسید. ما دوست داریم آنچه را که شما در مورد طعم شتر مرغ می گویید بشنویم.

آشپزی گوشت شترمرغ

شترمرغ یک جایگزین سالم و مقوی برای هر نوع گوشت قرمز یا سفید است. از آن در دستور العمل های مورد علاقه خود استفاده کنید. چاشنی ها را به سرعت جذب می کند.
از آنجایی که گوشت شتر مرغ بسیار لاغر است ، باید مراقب باشید که از آن سبقت نگیرید. آماده سازی توصیه شده یا این گوشت قرمز بسیار نادر و متوسط ​​است – درست مثل استیک پریمیوم.

فواید سلامتی

شترمرغ حتی از نظر مرغ و بوقلمون بدون پوست از نظر کالری ، کلسترول و چربی کمتری است ، در حالی که از نظر آهن و پروتئین همچنان سرشار است.
انجمن دیابت شتر مرغ را به عنوان منبع اصلی پروتئین تأیید و توصیه می کند. همچنین توسط انجمن قلب آمریکا و انگلیس تأیید شده است.
علاوه بر این ، به دلیل تعادل pH مطلوب شتر مرغ ، گوشت باکتری های مضر مانند E. coli یا سالمونلا را جذب نمی کند. خوشمزه و سالم!

تهیه گوشت بسیار آسان است

هرگز شترمرغ را بیش از حد متوسط ​​نپزید. هنگام برش باید در مرکز قرمز باشد. هنگام کباب از درجه حرارت و رطوبت کم استفاده کنید. دمای داخلی ایده آل هنگام تهیه کباب 160 درجه فارنهایت است. گوشت شتر مرغ هیچ استخوانی ندارد و انقباض ندارد. پیشنهاد می کنیم که هر دو طرف را روی حرارت زیاد قهوه ای کنید (جوجه های گوشتی ، سرخ شده ، BBQ) و سپس پخت و پز را روی حرارت کمتری ادامه دهید تا زمانی که آن را به روشی که دوست دارید دریافت کنید. (نادر تا متوسط ​​توصیه می شود).
بیشتر دستور العمل های گوشت زمینی به شما توصیه می کنند که در هنگام ریختن گوشت زمین چربی را تخلیه کنید ، اما گوشت کره شتر مرغ آنقدر لاغر است که چربی لازم برای تخلیه وجود ندارد. شترمرغ زمینی ، در هر نوع دستورالعمل گوشت گاو قابل استفاده است. فلفل دلمه ای ، سس اسپاگتی ، لازانیای خوشمزه درست کنید و یا از آن را برای هر نوع گلدان استفاده کنید.
این غذا منبع خوبی است:

  • پروتئین
  • ویتامین B6
  • ویتامین B12
  • اهن
  • تیامین
  • ریبوفلاوین
  • نیاسین
  • فسفر
  • فلز روی
  • سلنیوم
  • و بیشتر.
مضرات شترمرغ یک جایگزین سالم برای لکه های معمولی همبرگر است و بسیاری از افراد آنها را خوشمزه تر و جالب تر از مرغ می دانند. یک تکه شترمرغ در هر وعده حاوی 22 گرم پروتئین ، تقریبا نیمی از میزان پروتئین روزانه شما است. یک وعده شتر مرغ زمینی 84 درصد از ویتامین B-12 روزانه شما ، 51 درصد سلنیوم و حدوداً یک چهارم نیاسین ، ویتامین B-6 ، فسفر و روی را به شما ارائه می دهد. این ماده حاوی مقادیر کوچکتر اما قابل توجهی از تیامین ، ریبوفلاوین ، اسید پانتوتنیک ، آهن ، پتاسیم و مس است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا