بیوسورفکتانت ها و سورفکتانت ها

پاورپوینت درمورد بیوسورفکتانت ها و سورفکتانت ها

0

بیوسورفکتانت ها و سورفکتانت ها

بیوسورفکتانت ها (BS) مولکول های فعال سطح هستند که توسط میکروارگانیسم ها تولید می شوند . چندین دهه است که آنها به عنوان گزینه های امیدوار کننده ای برای سورفاکتانت های فعلی مبتنی بر نفت مورد توجه قرار گرفته اند. گذشته از مشخصات سبز آنها ، غلظت مایکل بسیار قابل توجهی دارند ، تنش سطح هوا / آب را به سطوح بسیار کم کاهش می دهند و امولسیفایر عالی هستند ، که همه آنها را قابل مقایسه یا برتر از همتایان مصنوعی خود می کند.

این خصوصیات فیزیکی قابل توجه از ساختارهای شیمیایی پیچیده تری حاصل می شود که در آن مناطق آبگریز و آبگریز به اندازه سورفکتانتهای شیمیایی به روشنی از هم جدا نیستند اما دارای توزیع موزاییکی تر قطبیت و همچنین ساختارهای شاخه ای یا دایره ای هستند. این امر باعث می شود لیپوپپتید سورفکتین شوداتخاذ ساختارهای کروی برای تسهیل بسته بندی متراکم در رابط ها. آنها همچنین پیچیده تر هستند.

Glycolipid BS،به عنوان مثال rhamnolipids (RL) و sophorolipids ، از نظر بیولوژیکی به عنوان مخلوط که در اندازه و اشباع از منطقه آب گریز و همچنین تغییرات در headgroup آبدوست، مانند تعدادی از گروه های قند و سطوح مختلف متفاوت است تولید استیله ، منجر به خواص فعال سطح متغیر. دوزیستی آنها به RL اجازه می دهد تا به راحتی در غلظت های زیر cmc به داخل غشاها وارد شود تا ساختار غشایی را تعدیل کرده و لیپوپلی ساکاریدها را استخراج کند ، و منجر به بازسازی بیوفیلم گسترده ای در داخل بدن می شود.

گاهی اوقات در همکاری با پیش سازهای آبگریزی RL. با تشکر از موزاییک بودن آنها ، حتی BS آنیونی مانند RL فقط ضعیف به پروتئین ها متصل می شوند و قدرت انعطاف پذیری بسیار پایین تری را نشان می دهند ، حتی از پروتئین مجدد پروتئین غشایی حمایت می کنند. با این وجود ، آنها می توانند تخریب پروتئین را توسط پروتئازها به عنوان مثال ارتقا دهند.

با خنثی کردن بارهای مثبت ، که همراه با خاصیت مبارزه با بیوفیلم آنها را به سورفاکتانتهای شوینده بسیار امیدوارکننده تبدیل می کند. این مقاله بخشی از یک شماره ویژه با عنوان: نقص در لیپیدها / نقایص لیپیدها و کنترل لیپید فعالیت پروتئین ویرایش شده توسط دیرک اشنایدر است.

بیوسورفکتانت ها و سورفکتانت ها

مولکولهای قطبی هستند که دارای دو بخش هیدروفیل (ابدوست) و هیدروفوب  (اب گریز) می باشند.

مطلب پیشنهادی منوجان
تاریخ تفکر اجتماعی در اسلام گروه علوم اجتماعی

منجر به کاهش کشش سطحی و بین سطحی می  شوند و ایجاد میکروامولسیون می کنند.

امولسیون ها از پراکندگی ذرات یک مایع درمایع دیگر حاصل می شود که از روش هایی مانند تقطیر  و      پراکندگی و مخلوط کردن حاصل می شود.

 ویژ گی ها

1- کاهش کشش سطحی و بین سطحی

2- مرطوب کنندگی

3- چربی دوستی

4-ژل کنندگی

5- تولید کف

6-آبدوستی

7- جدا سازی فلزات

و ….

تولید بیوسورفکتانت ها

1-  میکروارگانیسم ها

باکتری ها

مخمرها

2- آنزیم ها

تولید سور فکتانت ها

1-  روش شیمیایی

بیوسورفکتانت ها نسبت به سورفکتانت ها مزیت دارند.

 

فرمت:پاورپوینت

تعداد اسلاید:17

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.