کتاب دعا نویسی

کتاب آشتی با مرگ

کتاب آشتی با مرگ

در این پست از سایت منوجان دانلود رایگان کتاب آشتی با مرگ – مرگ بخشی از حقایق زندگی را برای شما عزیزان قرار دادیم . کتاب آشتی با مرگ کتابی در زمینه مرگ و مردن است . در این کتاب توضیح داده است که مرگ بخشی از زندگی است و نباید از مرگ و مردن ترسید چرا که یکی از حقایق زندگی انسان است . هر انسانی یک روز به دنیا آمده و یک روز نیز از دنیا خواهد رفت …

آشتی با مرگ اثری از الیزابت کوبلر، کوبلر از جمله نویسندگان مشهوری است که بیش از بیست سال به پژوهش در حوزه مرگ(رشد سریع ، مرگ آهسته) و مردن پرداخته است.

کتاب مهم او تحت عنوان «در باب مرگ و مردن» در حال حاضر یکی از شاهکارهای پژوهش درباره مسئله مرگ است که در غالب مدارس و دانشگاه های الهیات، روانپزشکی، پزشکی و روانشناسی تدریس می‌شود. در این مصاحبه، کوبلر تجربه بسیار تاثیرگذار خود را به مثابه یک زن جوان پس از آزادی در ۱۹۴۵ از بازدید از یک اردوگاه کار اجباری توصیف می‌کند. تجربه ای که آینده زندگی او را شکل داد.

manujani یا همان منوجانی پایگاه دانلود کتاب رایگان ، همچین مقاله های رایگان انتشار یافته است ، انواع اقسام کتاب مقاله در این سایت به اشترکا گذاشته شده است.

چه چیز سبب شد تا شما این همه وقت و تخصص و توجه خود را صرف مسئله مرگ و مردن کنید؟

قضیه از یک اردوگاه کار اجباری(Maidanek) شروع شد که در آن من می‌کوشیدم بفهمم که چگونه کودکان پس از دست دادن خانواده، خانه، مدرسه و همه چیز، وارد اتاق گاز می‌شدند. دیوارهای اردوگاه پُر بود از عکس هایی از پروانه‌هایی که این کودکان کشیده بودند.

**

این قضیه برای من نامفهوم بود. هزاران کودک وارد اتاق گاز می‌شدند و این پیامی‌بود که از آنها برجای می‌ماند: یک پروانه. اینجا عملا آغاز کار من بود…..

آیا دلیل خوبی وجود دارد که از مردن بترسیم؟

خیر، اگر شما افراد کافی داشته باشید که دوستتان داشته باشند، مراقب باشند که نیازهایتان برآورده شود آنچنان که اگر شما بخواهید که در خانه بمیرید، به شما اجازه دهند که در خانه بمیرید.

اگر شما نخواهید که در بیمارستان بمیرید شما باید دست کم بتوانید که به یک مهمانخانه بروید. شما نیازمند یک سیستم حمایتی در اطراف خود هستید، افرادی که واقعا شما را می‌شناسند زیرا افراد داوطلب این کار نیستند. شما باید به عنوان بیمار بلند‌تر و بی پرده حرف بزنید(کتاب حرف بزنید تا برنده شوید).

اگر دیگر نتوانید سخن بگویید مثل زمانی که من نتوانستم پس از سکته مغزی حرف بزنم شما به کسی احتیاج دارید که به جای شما بلند حرف بزند. امیدوارم که وقتی مُردم اگر نتوانستم دیگر صحبت کنم، دست کم اجازه دهند که به مزرعه‌ام بروم و در خانه بمیرم، جایی که می‌توانم یک فنجان قهوه بنوشم و یک سیگار بکشم(ترک سیگار، یک موضوع همیشه مهم). که البته عادت بدی است و البته می‌دانم که عادت بدی است (برای ترک عادت های بد می توانید از ویدئوی راهی ساده برای ترک عادت بد کمک بگیرید).

 شما فکر می‌کنید که بین فرهنگ های مختلف از حیث نگاه به مرگ تفاوت های فاحشی وجود دارد؟

بله، مانند مکزیکی ها. آنها به گورستان می‌روند، غذا می‌برند، با اموات سخن می‌گویند، جشن می‌گیرند. فرهنگ‌های بسیاری وجود دارد که مشکل چندانی با این قضیه ندارند. فرهنگ های بسیار بسیار کهن نیز طبیعی‌تر عمل می‌کردند. اما در جهان پیچیده و ماتریالیستی‌تر غرب حتی مردن هم خرج و بدبختی دارد.

آنها (فرهنگ های کهن) روی جسد مرده کفش می‌گذارند تا راحت باشد، بالش ابریشمی‌ می‌گذارند، رُژِ گونه به گونه‌هایش می‌مالند، و طوری جلوه می‌دهند که گویی خوابیده است. این کار ساختگی و دروغین و بسیار غیر صادقانه است.

در روزگاران کهن کشاورزان در اینجا همانند سوئیس می‌مردند. آنها چیزی داشتند که شما شب عزا می‌نامید. در خانه و در اتاق نشیمن برگزار می‌شد، افراد به سوگ می‌نشستند.

مشخصات کتاب آشتی با مرگ :

نام کتاب: آشتی با مرگ (مرگ بخشی از زندگی و یکی از حقایق آن است)

نام نویسنده: دکتر استفان رت شافن

مترجم: مهدی قراچه داغی

مطالب کتاب آشتی با مرگ :

کاش می توانستم به مردم بگویم که مردن از سرطان چقدر خوب است. این کلمات حیرت آور را اخیراً از زنی شنیدم که چند روز بعد در آرامش تمام جان به جان آفرین تسلیم کرد. او هرگز “دکتر کوبلر اس” را ندید اما تردیدی ندارم که اگر او بیمار بیمارستان بیلینگز می بود، از اینکه می توانست در سمینار دکتر راس دربارۀ مرگ حرف بزند و از ترس دور از منطق پزشک و کشیش و بیمار، سخن به میان آورد چقدر خوشحال می شد. نه اینکه ترس از مرگ کاملا غیرمنطقی است. ما بعد از مرگ می ترسیم، چشم پوشیدن از همه چیزهاییکه دوست داریم باید دردناک باشد و از آنجائی که مرگ ما، اسباب اندوه دیگران می شود، طبیعی است که به خاطر آنها اندوهگین باشیم.

خواندن این کتاب را به همه پزشکان، پرستاران و مددکاران اجتماعی، روانپزشکان، روانشناسان، آموزگاران و نیز دانشجویان علوم پزشکی، مدد کاری، پرستاری و به همه کسانیکه به شکلی با بیماران و سالمندان در مراکز درمانی و در خانواده ها سر و کار دارند و نیز به توده های مردمی که به حادثه و مسائل مرگ و ارواح علاقه دارند و می اندیشند، توصیه می کنیم.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا